Pagina's

woensdag 1 maart 2017

Koken, smelten, sudderen, mengen, klaar!


Herken je die momenten dat je gewoon zo hongerig bent dat je nu, nu, nu eten moet hebben. Ik wel. En dan kan je twee dingen doen. Het eerste wat je te pakken krijgt in je mond steken, of een kookpot met heet water op het vuur zetten en dit gerecht maken: 
tortellini (of ravioli) gevuld met spinazie en sausje van ansjovis, salie, kappertjes en tomaat - 5 min!

Nodig: 
Dus tortellini spinazie, doosje ansjovis, salie, kappertjes, goei boter, tomaat, parmezaan (eventueel rucola voor erbij)

Hoe ga je te werk:
Kook de tortellini, smelt ondertussen boter in een pan (genoeg om sausje van te maken), snij de ansjovis fijn (op smaak) en doe deze bij de gesmolten boter. Doe hier ook enkele lepeltjes kappertjes en de salie bij. Laat even sudderen en snij ondertussen de tomaat in fijne blokjes. Voeg ook bij het sausje. Ondertussen is de tortellini gekookt, giet af en overgiet met het sausje. 
Werk af met parmezaan.

Eindelijk een maaltijd waar je langer aan eet dan dat je kookt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten