Pagina's

vrijdag 3 maart 2017

't Is zo simpel allemaal!


Na een donderdagavond met vrij veel wijn en een overload aan sushi, mag het vandaag wel iets rustiger en simpeler. Dus pasta avond met boerenkoolpesto.


Wat heb je nodig:
Je blender, boerenkool, pecannoten, parmezaan, olijfolie, peper, zout, pasta (eventueel wat rucola)

Hoe ga je werk:
Kook de pasta. Snij de harde stengels van de boerenkool, en snij de blaadjes in stukken. Doe deze geleidelijk aan in de blender met de olijfolie. Blend alle boerenkool en voeg indien nodig olie toe. Voeg hier ook de noten en de parmezaan aan toe. Kruid met peper en zout. Doe hier eventueel een beetje sap van een citroen bij voor een frissere touch. Meng alles met de gekookte pasta. En rasp er nog wat parmezaan over. 

Dien op en geef er desnoods een fris slaatje bij



Geen opmerkingen:

Een reactie posten