De lunchverslaving van het moment! Pappadums.
Pappadums zijn krokante, Indiase pannenkoeken, gemaakt van linzen en zongedroogd.
Ze zijn zo makkelijk, zo lekker om al je groenterestjes, dips of wat dan ook te verwerken.
Zoals je op de foto kan zien neem ik ze mee naar het werk als lunch.
Zoals je op de foto kan zien neem ik ze mee naar het werk als lunch.
Jammer genoeg verkopen ze dit nog (nog) niet bij Colruyt. Dus ik rij er speciaal voor naar de Delhaize, koop me direct een hele voorraad want dit moet je gewoon in huis hebben. Op de verpakking staat dat je ze moet frituren. Maar, je krijgt een gezonder resultaat in de magnetron. Maar je moet er wel bij blijven want het kan snel gaan. ± 30 seconden en ze zijn klaar. En je belegt ze met alles wat je in huis hebt. In dit voorbeeld belegde ik ze met de tomaten-auberginesaus van de polenta vorige week, deed er nog wat rauwe groentjes bij die ik kocht in de kantine en werkte af met rucola.
Simpel en lekker.
Op andere momenten doe ik er zure room of hüttenkase op, tomaatjes, basilicum en balsamico of mangochutney met wat rauwe groentjes of gegrilde kip of als krokantje voor de humus. De mogelijkheden zijn eindeloos. Probeer ze zeker zelf!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten