Pagina's

maandag 6 maart 2017

Best lunch ever!


3 keer al deze week, maakte ik deze lunch voor mezelf. Ik kan hier dus geen genoeg van krijgen. Maar omdat het zondag was, deed ik wel extra mijn best en maakte ik ook mijn eigen, snelle wrap (in de week koop ik die gewoon).


Nodig?
Voor de wrap: zelfrijzende bloem en water.
Voor de vulling: groene groentjes zoals asperges en broccoli, tomaat, zoetzure chilisaus, avocado,, zure room, azijn, olie, zout en zwarte peper.

Hoe maak je het?
Kneed 80 g bloem met 50 ml water tot een mooi bolletje deeg. Rol er een mooie pannenkoek van. Bak deze aan elke kant in een hete pan totdat er blaasjes opkomen.


Bak in een andere pan de groene groentjes aan. Doe als ze bijna gaar zijn de in stukken gesneden tomaat bij in de pan en bak ook deze nog even mee. Haal de pan van het vuur. Maak nu een dressing van azijn, olie, peper en zout en overgiet hiermee de groentjes. Snij de avocado in schijfjes (of maak er guacamole mee). Doe de groentjes samen met de avocado, enkele lepels zure room en de chilisaus tussen de wrap en ...

GENIET!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten