20 minuten, dat moet lukken om zalm met rijst en spinazie te maken.
Start met water koken en verwarm de oven voor.
Zet alle ingrediënten klaar:
zalm, Spaans pepertje, look, gember, sojasaus, sesamolie, spinazie en wilde rijst.
Vermits wilde rijst redelijk lang moet koken, start je hiermee. Leg ondertussen de zalm op een bakvel. Snij de gember, look en pepertje fijn en meng met de olie en evenveel sojasaus. Giet dit mengsel over de zalm en plaats in de oven onder de grill.
Maak ondertussen de spinazie door hem te stoven in wat olie. Mijn zoon eet hem het liefst gemixt met een beetje room, zoals op school (ikzelf liever puur). Maar hey, ik heb nog een beetje mascarpone over, dus waarom niet, bedenk ik me dan: lepeltje mascarpone erbij, peper, zout en mixen maar.
Ondertussen zal alles wel klaar, dus rest je enkel nog het opdienen en eten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten